Over ons

FirePro Belgium

Wat doen we?

 

  In- en verkoop van aerosol brandblusmiddelen
  In- en verkoop van aerosol brandblussystemen
  In- en verkoop van branddetectiesystemen
  Onderzoek & advisering
  Opleiding en training

FirePro Belgium

Brandpreventie is een absolute noodzaak!

Brand is een van de meest voorkomende oorzaken van materiële- en persoonlijke schade binnen veel Belgische bedrijven. Ieder jaar zijn er brandincidenten die grote gevolgschade aanrichten, zoals het in gevaar brengen van mensenlevens en het platleggen van productielijnen.

Brandpreventie heeft als doel om dit soort schades te voorkomen. Door de wet- en regelgeving na te leven, bent u als onderneming verplicht brandpreventiemaatregelen te nemen. En daar willen we u graag mee helpen.

FirePro Belgium is een Belgisch brandbeveiligingsbedrijf dat zich bezighoudt met brandpreventie in België en Luxemburg.

FirePro Belgium beschikt over de hoogste kwaliteit, expertise en systemen om bedrijven van alle sectoren brandveilig te stellen. Dit kunt u zien aan onze  condensed aerosol blusmiddelen, onze specialisten en blusinstallaties.

KWALITEIT – FirePro condensed aerosol blusmiddelen:

FirePro kan u de hoogste kwaliteit van condensed aerosol blusmiddelen aanbieden, omdat deze de meest onderzochte en gecertificeerde blussystemen ter wereld zijn.

EXPERTISE – FirePro specialisten:

Onze specialisten op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging staan klaar om u te ondersteunen in de processen en bij het bouwen van ‘certificeerbare’ brandblusinstallaties.

Verder geven onze specialisten passend advies voor uw onderneming: dit wordt steevast gedaan door middel van een onderzoek ter plaatse gevolgd door een op maat gemaakte offerte en approach.

EFFICIENTIE – FirePro blusinstallaties:

Voor de blussystemen van FirePro is het niet nodig om dure bouwkundige voorzieningen te treffen met de daarbij eventueel behorende leiding en/of nutsvoorziening. Een bijkomend voordeel van de blusinstallaties van FirePro is dat ze qua investering een beter rendement zal opleveren ten opzichte van traditionele blussystemen. Onze blusinstallaties zijn namelijk onderhoudsarm en hebben een levensduur van minimaal 15 jaar.